Events

Wil jij een onvergetelijk event door de lekkerste frites en snacks? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op en mail naar.

Meiden met Ballen op jouw event!

Het leven is een feestje, als je het elke dag viert! Wij helpen je daar graag bij. Van een bedrijfsfeest tot jubileum en van kinderfeest tot opening van je zaak of gewoon zomaar. Bij de “Meiden met Ballen” ben je aan het juiste adres. 

Met onze verse Frites en ambachtelijke snacks komen we gezellig langs op locatie. We durven te garanderen dat we een lach op de gezichten van jouw gasten toveren. Want wie krijgt dat nou niet van echte verse frites en smaakvolle snacks? Bovendien zorgen onze meiden dat het jouw gasten aan niks ontbreekt.

Ga je voor de unieke uitstraling van onze Piaggo Ape of voor onze foodtruck? Welke je ook kiest, ze zijn een echte eyecatcher op jouw event.

Wil jij een onvergetelijk event met de lekkerste frites en snacks, klaargemaakt door de “De Meiden met Ballen? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden of neem direct contact met ons op!

E-mail: events@meidenmetballen.com

Wij staan op de volgende festivals en events:

Follow us on

© 2022 Meiden Met Ballen. All rights reserved.